Laat de muziek
u meeslepen

Doe uw huis dansen

Neem de controle over uw luisterervaring in eigen handen terwijl u zich verplaatst in uw huis. Met deze eenvoudig te gebruiken applicatie voor uw smartphone of tablet (compatibel met Android en iOS) kunt u uw muziek meenemen in elke kamer. Zonder dat de muziek verspringt, vertraagt of wegvalt. Perfect synchroon in elke kamer. Druk op play. Kies een nummer, zoek naar uw favoriete artiest en beluister, pauzeer, spoel terug, spoel vooruit. Het kan allemaal met een enkele druk op de knop.

MILJOENEN NUMMERS, BINNEN HANDBEREIK

Muziek in de hemel hemel op aarde. Stream alle muziek van de wereld, waar en wanneer u wil. U heeft toegang tot internetradio's en al uw favoriete online muziekdiensten. Miljoenen nummers binnen handbereik.

Uw muziekbibliotheek
En uw netwerk

Met PlayLink heeft u toegang tot uw muziekbibliotheek en de gehele digitale collectie die u al heeft op uw netwerk. Met ons systeem gaat er niets verloren. Voeg toe, update, deel.

Audiobestanden van hoge resolutie

Het PlayLink-assortiment is ontworpen om 'lossless' audiobestanden van hoge resolutie te ondersteunen, de nieuwe standaard in de nabije toekomst (tot 24 bit en 192 Khz).  ). Lossless audio benadert zo waarheidsgetrouw mogelijk de geluidskwaliteit die door muzikanten in de studio wordt geproduceerd. Bent u klaar om iets nieuws te ervaren?

Original analog CD Audio High resolution